" /> Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) - Новини Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
 
 
 
    
 
Головна
Новини
Про організацію
Голова УСВА
Публікації
Електронні книги УСВА
Акції
Документи
Нормативні документи
Ветеранські закони
Фотогалерея
Зв`язок
Музей
Реабілітація
Питайте-відповідаємо
Локальні війни
Анонси
Книга вдячності
Організації УСВА
Сайти ветеранів
Фестивалі
Майбутнє України
 


Погода
Погода!


41114592 Відвідувачів
Урядовий портал
Боевое Братство
Орденские планки – ветеранам
Укрінформ
Президент України Офіційне інтернет-представництво
Міністерство оборони
Курс на Гренландію Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Завтра український військовий транспортний літак з двома екіпажами та персоналом обслуги має взяти курс на далеку Гренландію в межах проведення спільної українсько-данської операції «Північний сокіл-2011». Поки що ж в українських авіаторів відбуваються останні приготування.
Детальніше...
 
Радість, подарована дітям Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Дводенні  змагання з плавання для дітей 1998 – 2002 років народження провели ДЮСШ № 3 (директор – Олексій Мельник) спільно з Рівненською міською організацією захисту сімей загиблих, померлих, інвалідів  і ветеранів локальних конфліктів (голова правління – Петро Шемейко).
Детальніше...
 
Просьба о помощи Надрукувати Надіслати електронною поштою
Дорогие друзья и просто неравнодушные люди!
У одного из наших товарищей в семье горе. Дочери-школьнице сделали сложную онкологическую операцию.
Для продолжения лечения и,  надеемся успешного выздоровления нужны средства.
Детальніше...
 
Патриотизм и гордость за Отечество Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ Мариупольском профессиональном лицее состоялся урок мужества «В жизни всегда есть место подвигу».
Во встрече приняли участие воины-интернационалисты во главе с председателем Приазовской ассоциации ветеранов Афганистана майором запаса  Александром Власовым и руководителем ильичевской организации «афганцев» «Долг» майором запаса  Александром Чепайкиным.
Детальніше...
 
Завдання — авіаційна підтримка Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Миротворчий контингент 56-го овз сил Місії ООН у Ліберії продовжує виконувати завдання за призначенням. Для надання авіаційної підтримки операції ООН у Республіці Кот-д’Івуар відбулася планова ротація групи авіаційної підтримки у складі двох вертольотів Мі-8, однієї одиниці Мі-24 та 17 військовослужбовців зі складу 56-го овз.
Детальніше...
 
На старті - 300 мікрорайонів для військових Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЩоб сумлінно захищати батьківщину, військовий повинен мати міцний тил. На жаль, квартирне питання серед соціальних проблем людей у погонах залишається найболючішим. Нині у черзі за власним помешканням вишикувалися понад 45 тисяч армійців, з них майже 11,5 тисячі — «запасники».
Детальніше...
 
Конкурс детского рисунка Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ общеобразовательных школах, школах-интернатах Днепропетровска  прошел  конкурс детского рисунка на тему Афганской войны, организатором которого выступило Днепропетровское городское объединение ветеранов Афганистана. Конкурс был посвящен Дню чествования участников боевых действий в других государствах и 22-й годовщине вывода войск из Афганистана.
Детальніше...
 
Со словами благодарности Надрукувати Надіслати електронною поштою
Председателю Симферопольской районной
государственной администрации Живице В. Н.
Уважаемый Владимир Николаевич!
Обращаемся к Вам от имени членов семей погибших в Афганистане, инвалидов I - II группы, участников боевых действий и членов Симферопольской районной организации Союза ветеранов Афганистана Крымской Республиканской организации Украинского Союза ветеранов Афганистана со словами огромной благодарности
Детальніше...
 
Шосткинские «афганцы» обрели новый дом Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageСражения заканчиваются и становятся историей. Канула в вечность и  Афганская война, но не для тех, кто на ней побывал. Для того чтобы жить и быть услышанными, они уже давно сплотились в общественную организацию Украинский Союз ветеранов Афганистана (воинов-интернационалистов) и верят, что вместе непобедимы.
Детальніше...
 
За чітку координацію — сертифікати Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУкраїнські військовослужбовці, які готуються до участі в черговій ротації миротворчої місії у складі національного контингенту в Косові, повернулися з Об'єднаного багатонаціонального центру бойової підготовки 7-ї армії Збройних сил США в Європі, що розташована в німецькому місті Хохенфельц.
Детальніше...
 
У харківській школі проходить виставка "Афганська війна" Надрукувати Надіслати електронною поштою
В ознаменування річниці виведення радянських військ з Афганістану за підтримки Харківської міської ради і Союзу ветеранів Афганістану воїнів-інтернаціоналістів Червонозаводського району в Харківській гімназії №34 проходить виставка "Афганська війна".
Детальніше...
 
У Києві хочуть створити військове кладовище Надрукувати Надіслати електронною поштою
Верховна Рада має намір створити національне військове меморіальне кладовище у Биківні в Деснянському району Києва. За відповідний проект постанови № 8052 в першому читанні проголосували 249 депутатів при мінімально необхідних 226.
Детальніше...
 
Юбилей. Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageЕсть чем гордиться!
21 марта мелитопольские «афганцы» отмечают двадцатилетие   создания  городской организации  Украинского  Союза ветеранов Афганистана. Поздравляем наших боевых побратимов с юбилеем организации и желаем новых достижений в деле укрепления ветеранского движения.
Детальніше...
 
З мрією про високе небо Надрукувати Надіслати електронною поштою
 У межах військово-патріотичного і духовного виховання юних захисників Вітчизни в гості до воїнів 25-ї окремої Дніпропетровської повітрянодесантної бригади 6-го армійського корпусу Сухопутних військ ЗС України завітали вихованці місцевого юнацького парашутно-десантного клубу «Батя» імені Героя Радянського Союзу генерала Василя Маргелова.
Детальніше...
 
Дружба, народжена війною Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageАфганістан. Одне тільки слово. Коротке, різке, як постріл серед холодних гір. А в ньому —  материнський біль, горе, сльози і вічна скорбота. А ще – пам'ять, чий дзвін нестерпно стукає у людські душі, будить серця і совість, застерігає, щоб подібне більше ніколи не повторилось, щоб не пролилася  кров синів-солдатів у далекій  стороні з чийогось бездумного великочиновного повеління.
Детальніше...
 
Патрулюють кордон з Кот-д’Івуаром Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Миротворчий контингент 56-го ОВЗ сил Місії ООН у Ліберії продовжує виконувати свої завдання. Так, минулого тижня екіпаж вертолітної ланки Мі-8 на чолі з її командиром підполковником Сергієм Дідюрою та командиром вертольоту капітаном Леонідом Вольновим протягом двох днів виконував завдання на патрулювання прикордонної смуги із сусіднім з Ліберією Кот-д’Івуаром.
Детальніше...
 
Турнір пам’яті воїнів- “афганців” приніс перемогу калушанам Надрукувати Надіслати електронною поштою
Традиційний десятий турнір із дзюдо відбувся на базі ДЮСШ “Сокіл”. У змаганнях взяли юнаки та дівчата 1997-1998 років народження і молодші. Турнір — присвячений 22-й річниці виведення військ із Афганістану.
Детальніше...
 
СЛІДОПИТИ «АФГАНСЬКИХ» НАГОРОД Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageТепер вже важко сказати, що саме примусило його, полковника запасу, згуртувати навколо себе таких як і він однодумців та займатися цією роботою. Можливо, сталось це тоді, коли довідався, що в Україні проживає не одна сотня «афганців», котрих незадовго до виводу радянських військ нагородили бойовими нагорода, і котрі не встигли їх отримати. Чи, можливо, пригадуючи те, як там, в Афганістані, його,  командира реактивної батареї, двічі представляли до нагородження орденом Червоної Зірки.
Детальніше...
 
Допомога ветеранам — моральний обов'язок суспільства Надрукувати Надіслати електронною поштою
Уряд дбає про соціальний захист учасників бойових дій на території інших держав. Так Віце-прем'єр-міністр — Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко прокоментував схвалення на засіданні уряду постанови «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів».
Детальніше...
 
На рахунку — понад 800 вибухових пристроїв Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУкраїнські групи розмінування у складі Міжнародних сил сприяння безпеці в Ісламській Республіці Афганістан продовжують виконувати завдання із виявлення, знешкодження та знищення вибухонебезпечних предметів. Щоденно українські сапери здійснюють інженерну розвідку шляхів пересування коаліційних сил, перевірку автомобілів, вантажів, місцевості та споруд на наявність вибухонебезпечних предметів.
Детальніше...
 
Спогади ветеранів — це не лише розповіді про війну Надрукувати Надіслати електронною поштою
 Про актуальність патріотичного виховання молоді сьогодні й годі казати. Адже не секрет, що ні найсучасніше озброєння та техніка, ні найдосвідченіше командування не спроможні протистояти будь-якій агресії без солдата із сильною волею, твердим характером та високими моральними якостями. А де вони виховуються у майбутніх захисників, як не під час навчання у школах і гімназіях?
Детальніше...
 
Точка зору Надрукувати Надіслати електронною поштою
На адресу Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) надходять листи від ветеранів війни, в яких вони по-різному висловлюють відношення до них добре відомих людей в України.
Детальніше...
 
Вручение наград Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageГубернатор Запорожской областной государственной администрации  Б. Ф. Петров 11 марта  2011 года на заседании коллегии  вручил государственные награды участникам боевых действий:
Детальніше...
 
На честь мужних земляків Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageУ Чемерпільської загальноосвітньої школи Гайворонського району Кіровоградської області урочисто  відкрито   Зал бойової слави.   
Експозиції показують бойовий шлях земляків, учасників бойових дій на територіях інших держав, які закінчували нашу школу. Патріотизм, сміливість, силу волі та терпіння проявляли на Афганській війні: Леонід Васильович Орлик, Валерій Іванович Гринчак, Сергій Степанович Самайчук, Сергій Васильович Ремінний, Петро Петрович Ремінний, Володимир Володимирович Сікайло, Володимир Анатолійович Бичок.
Детальніше...
 
Відкриття експозиції Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageДо Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав і 22-ї річниці виведення військ з Афганістану у Херсонському обласному краєзнавчому музеї відкрито експозицію «Сторінки бойового щоденника», присвячену воїнам-інтернаціоналістам.
Детальніше...
 
Київська весна Надрукувати Надіслати електронною поштою
ImageВ дні святкування Міжнародного жіночого дня у Святошинському районі пройшов  традиційний відкритий турнір «Київська весна» із стрільби з лука,  присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.
Організатором турніру є адміністрація ДЮСШ №24 і спилка ветеранів Афганістану Святошинського району міста Києва. Спонсорську допомогу надала  будівельна компанії «Україна-Будсервіс», генеральний директор – Олександр  Сотніченко, учасник бойових дій в Афганістані.
Детальніше...
 
<< Початок < Попередня 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 Наступна > В кінець >>

Всього 4785 - 4810 з 6423

 

 
 
© 2005-2018, Українська Спілка ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів)
www.usva.org.ua
pressusva@ukr.net
При любом использовании материалов сайта гиперссылка на usva.org.ua обязательна.
Редакция usva.org.ua может не разделять точку зрения авторов статей
и ответственности за содержание републицируемых материалов не несет.